OP ZOEK NAAR EEN

EIKEN TUINMEUBEL?

Van loungebank tot buitenkeuken, ontdek onze collectie. 

10% korting op jouw bestelling

Maak gebruik van onze lente aanbieding in april en ontvang 10% korting op je bestelling. Deze aanbieding is geldig tot en met 30 april 2024.

Bestel onze gratis samplebox

Bestel onze gratis kleurstalen en ervaar onze materialen thuis. 

LAAT JE INSPIREREN

Bezoek onze showroom

Of je nu kiest voor een loungetafel, buitenkeuken, comfortabele loungeset, of het complete pakket: in onze showroom staan onze medewerkers klaar om je te assisteren bij de finishing touch van jouw patio, dakterras, terrasoverkapping of prachtig aangelegde tuin. Bezoek onze showroom in Schijndel of in Bussum.

BEKIJK ONZE COLLECTIE TUINMEUBELEN

LOUNGESETS


Ervaar het buitenleven optimaal vanaf je loungebank. Urenlang loungen met vrienden en familie op een ontspannen middag. Van een fauteuil tot hoekbanken. Onze loungemeubelen zijn aan te passen in de gewenste hoekopstelling, soort kussens.

BUITENKEUKENS


Geniet van de frisse lucht en het gezelschap van vrienden en familie terwijl je een heerlijke barbecue maaltijd op tafel zet. Onze buitenkeukens zijn van alle gemakken voorzien zoals zwenkwielen zodat deze gemakkelijk te verplaatsen is. 

LOUNGESETS

Ervaarhet buitenleven optimaal vanaf je loungebank. Urenlang loungen met vrienden enfamilie op een ontspannen middag. Dat kan door het optimale zitcomfort van onzeloungesets. Van een fauteuil tot 7-persoons hoekbanken. Onze loungemeubelenzijn aan te passen in de gewenste hoekopstelling, soort kussens.

BUITENKEUKENS

Geniet van de frisse lucht en het gezelschap van vrienden en familie terwijl je een heerlijke barbecue maaltijd op tafel zet. Onze buitenkeukens zijn van alle gemakken voorzien, zoals handige opbergruimte en zwenkwielen zodat jouw buitenkeuken gemakkelijk te verplaatsen is.