Een kijkje achter de schermen bij THUYN

Een kijkje achter de schermen bij THUYN

Nu gaan wij aan de slag!

Nadat jij de bestelling hebt geplaatst en de betaling is afgerond, gaan onze meubelmakers voor jou aan de slag. Dit allemaal in eigen huis.

Goede materialen en vakmanschap

Onze vakmannen werken met een harde en duurzame houtsoort waar je jarenlang plezier van hebt: massief en oersterk eikenhout uit duurzaam beheerde bossen. Door goede materialen en vakmanschap kun je rekenen op kwaliteit: of het nu gaat om een tuintafel, buitenkeuken of loungeset. We maken gebruik van de kérn van de balk die nog vocht bevat. Tijdens het droogproces gaat dit natuurproduct werken en ontstaan er in elk THUYN meubel prachtige unieke scheuren. Don’t worry, dit heeft geen effect op de sterkteklasse van het hout. De grove golvende nerf geeft ons tijdloze design een natuurlijk karakter. Door de constructieve pen-gat verbindingen zijn er geen schroeven en spijkers in het zicht. Het geeft het hout de kans om nog ‘door te leven’. Extra karakter komt met de jaren!

Na een zorgvuldig productie-proces, gaat je meubel direct van de werkplaats naar jouw tuin! Zonder ingewikkelde distributiekanalen of tussenpersonen. Zo ben je zeker van een snelle levering.