Wij zijn THUYN!

WE MAKEN GAVE DESIGNMEUBELS VAN MASSIEF EIKENHOUT. KWALITATIEF, DOORDACHT EN DUURZAAM.

Uitgaan van eigen kracht. Dat is de gedachte achter onze nieuwe koers. 50 jaar ervaring in houtbewerking en meubeldesign werkt daarbij in ons voordeel. We weten niet anders dan hoogwaardig werk leveren. Dat doen we al jaren op het hoogste niveau en we zijn niet van plan een stap terug te doen. Liever nog één vooruit.


Ontstaan uit een gezamenlijke passie voor het buitenleven, hebben we met ons team van designers, technici en timmermannen tijdens de crisis gekeken naar een andere manier om ons vak uit te oefenen. Met een flinke dosis enthousiasme en creativiteit hebben we de beste modulaire buitenkeuken en toffe loungebank gemaakt die er in de markt te krijgen is. Althans, dat vinden wij…


Het idee komt uit eigen (buiten)keuken, van ervaren liefhebbers in ons team. Wij geloven namelijk dat het anders kan. Voor ons is standaard niet genoeg. Daarom zetten wij ook nu in op kwaliteit, eerlijke producten en een modulaire aanpak. Onze meubels zijn eenvoudig te combineren tot een ontwerp naar jouw keuze en dat maakt kiezen een stuk makkelijker.


Onze meubels gaan direct van de werkplaats naar jouw tuin. Zonder ingewikkelde distributiekanalen, tussenpersonen of winkelketens. Zo ben je zeker van een betrouwbare en snelle levering, zonder poespas. Dichtbij, bereikbaar en klaar om jou de support te geven die je verdient. Precies hoe wij het zelf ook graag hebben.


We staan helemaal achter de ‘support your locals’ gedachte. Daarom halen we ons hout bij plaatselijke houtverwerkers. Bestel dus vandaag je eigen THUYN meubel en wij zorgen voor een duurzame investering in jouw naam!

Kwaliteit

Authentiek vakwerk met een hoog afwerkingsniveau. Dat is het streven van onze meubelmakers.

Design

Dutch Design ten voeten uit. Tijdloos, uniek en in zijn puurste vorm. Onze studio maakt het waar.

Doordacht

Slimme materiaalkeuzes, modulair samen te stellen en rijk aan mooie details. Alles komt hier samen.

Duurzaam

Quid pro quo, dat is wel zo eerlijk. En in ons geval een boom voor een boom. Zo geven wij iets terug.