Unieke, inspirerende showrooms

Gratis kleurstalen

Nederlandse productie

Genieten van ultiem buitenleven doe je met THUYN.

Loungen met familie en vrienden op een comfortable loungeset. Of neem plaats voor een heerlijk diner aan een grote tuintafel, terwijl je geniet van buitenkoken in jouw robuuste buitenkeuken.

Met meer dan 50 jaar ervaring in houtbewerking weten we als geen ander hoe we tuinmeubelen moeten maken. Bij THUYN houden we van natuurlijke materialen van lokale leveranciers. Onze buitencollectie is geïnspireerd door de natuur en gemaakt van kwalitatief eikenhout zodat jouw luxe tuinmeubelen extra lang mee gaan en zodat je optimaal kunt genieten van het buitenleven. Comfort in stijl door luxe tuinmeubelen waar je jarenlang plezier van hebt. Seizoen in, seizoen uit. Bij THUYN houden we van slim design en denken we alles tot in de puntjes uit. Slimme materiaalkeuzes en rijke details maken dat je luxe en eenvoud in één ervaart. Of het nu gaat om het behoud van het eikenhout door middel van beschermhoezen of oliën. Of de gemakken waarvan we jou graag voorzien zoals de opbergruimte in de buitenkeukens en zwenkwielen.

Bekijk de collectie

Til jouw outdoor living naar een hoger niveau met de luxe tuinmeubelen van THUYN

Van loungen tot dineren aan een grote tuintafel of koken met een kwalitiatieve buitenkeuken. Met onze luxe outdoor tuinmeubelen creëer je eenheid en rust in jouw patio, terrasoverkapping of dakterras of prachtig aangelegde tuin in één overkoepelende stijl. Ervaart het comfort en relax in stijl. Geen breed assortiment, maar luxe en eenvoud in één robuuste stijl voor jarenlang comfort .

Join the movement #thuyn