Zes redenen om te kiezen voor kwalitatieve thuyn tuinkussens

Zes redenen om te kiezen voor kwalitatieve thuyn tuinkussens

Kies jij voor optimaal zitcomfort bij het samenstellen van je loungeset?

Je wilt natuurlijk een loungeset die zo lang mogelijk meegaat, ook voor de kussens kies je graag voor hoogwaardige kwaliteit. De kwaliteit van de stof en de vulling van onze loungeset kussens zijn zorgvuldig voor je geselecteerd door onze stylisten. Zo snappen we dat je de kussens van je loungebank regelmatig buiten wilt laten liggen, ook als er zo nu en dan een regenbui valt. Wist je dat je voor onze ‘altijd buiten’ kussens kunt kiezen met de Agora Panama stof? Voor optimaal gemak zodat je de kussens ook met nat weer buiten kunt laten liggen. 

De voordelen van onze kwaliteit kussens op een rij: 

 • 01.

  Ultiem zitcomfort is zo ontwikkeld dat je urenlang kunt loungen op de bank

 • 02.

  Het zitkussen is extreem dik en het rugkussen bestaat aan de binnenzijde uit twee lagen foam zodat deze de hele avond op z’n plek blijft (Onderuitgezakte kussens is verleden tijd!) 

 • 03.

  Vlek-vrij. Vuil en vlekken op onze kussens zijn altijd direct te verwijderen met een doek of zachte borstel

 • 04.

  De kwaliteit van onze Southend en Panama stof is er voor gemaakt om op 30 graden te wassen en natuurlijk te laten drogen 

 • 05.

  Zoals bovenstaand gezegd kun je kiezen voor ‘altijd buiten’ kussens. Ideaal, want zo kun je je kussens het héle jaar buiten laten liggen. 

 • 06.

  Gemakkelijk kiezen uit drie kleuren kussens met keuze uit kleine structuur stof (Southend) of gladde, luxe, lichtglanzende stof (Panama)