Zodra je een bestelling bij ons hebt geplaatst, ontvang je een ontvangstbevestiging van ons in je mailbox. We proberen binnen enkele werkdagen je te informeren over de productie en verwachte levertijd. Dan weet je ook direct wanneer je de bestelling kunt verwachten om ervan te gaan genieten in jouw THUYN.

Wij leveren alle THUYN producten gratis binnen Nederland & België met uitzondering van de Waddeneilanden.

Retourneren
Passen de producten toch niet helemaal in jouw THUYN? En wil je deze graag retourneren, dat kan gebeuren. Vanaf de ontvangstdatum heb je 14 dagen de tijd om je bestelling aan te melden voor een retour. De producten dienen echter wel onbeschadigd te zijn. Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@thuyn.nl waarin je je naam, ordernummer, je THUYN producten en eventuele reden voor retour doorgeeft. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Retourkosten
De ophaalkosten voor het retourneren van de THUYN producten zijn voor jouw rekening. Wij vragen hiervoor je begrip. Wij kunnen de bestelling ophalen bij jouw thuis voor € 125,-. We houden dit bedrag dan in op het aankoopbedrag dat we binnen 14 dagen terugstorten.