Houd jouw THUYN in optimale vorm met onderstaande tips

  • Bescherm je tuinmeubel

    Onze beschermhoezen zijn gemaakt van premium stof passend bij de kwaliteit van onze meubels. Onze hoezen zijn ontworpen met minimale speling, zodat hij perfect rondom het meubel past. Het model van de hoes zorgt ervoor dat regenwater niet blijft liggen, maar voor het overgrote deel van het meubel afloopt. Mocht er wel water blijven staan, schud de hoes dan uit.

  • Condensvorming

    Gebruik je je meubel lange tijd niet, lucht de hoes dan regelmatig om condensvorming aan de binnenkant te voorkomen. Zorg ervoor dat de hoes bij de buitenkeuken niet direct in contact staat met het blad, dit voorkomt dat er vochtplekken ontstaan door de condensatie. Leg bijvoorbeeld een plankje op de tegel zodat er lucht tussen de hoes en de natuursteen zit. Trek daarnaast de beschermhoes goed aan met het koord in de hoes zodat de hoes alle eiken onderdelen bedekt.

Belangrijk om te weten

Extreme weersomstandigheden
Let op bij extreme weersomstandigheden kan de beschermhoes gaan scheuren. Denk hierbij aan harde windvlagen, haal de beschermhoes dan van het meubel af.

Schimmelvorming
Er kan schimmelvorming ontstaan op de eiken onderdelen doordat er schimmels in de lucht zitten. Lucht daarom regelmatig het eiken én de beschermhoes. Wij geven geen garantie op schimmelvorming.

Liever de volledige onderhoudsbrochure bekijken?

Download het via onderstaande button.

Download de brochure