Houd jouw THUYN in optimale vorm met onderstaande tips

  • Southend kussens

    Onze standaard Southend kussens zijn ontwikkeld voor onder de overkapping. De vulling van deze kussens kunnen niet tegen regen. Heb je de loungeset niet onder een overkapping staan? Haal dan de kussens naar binnen.

  • Panama Altijd Buiten kussens

    De Panama Altijd Buiten kussens zijn voorzien van een Quick Dry foam zodat deze extra snel droge ná een regenbui. Daarnaast zit er aan de binnenzijde van de stof een coating om het regenwater tegen te houden.

Belangrijk om te weten

Gebruik een beschermhoes
Om je kussens extra te beschermen tegen het weer adviseren wij om je kussens te voorzien van een beschermhoes. Hiermee verleng je de levensduur van je kussens.

Vuil en vlekken
Verwijder vuil en vlekken altijd direct van de kussens (eventueel met lauw water en wasmiddel) met een doek of zachte borstel. Daarnaast kun je de hoezen altijd op 30 graden wassen mocht je dit nodig vinden. Let wel op, droog ze niet in de droogtrommel!

Schimmelvorming
Er kan schimmelvorming ontstaan op de kussens doordat deze bijvoorbeeld stikken als je de kussens niet voldoende lucht wanneer er een beschermhoes overheen zit. Wij geven geen garantie op schimmelvorming en raden aan om de kussens goed te luchten. Verwijder schimmels op tijd zodat het niet in de kussens trekt.

Liever de volledige onderhoudsbrochure bekijken?

Download het via onderstaande button.

Download de brochure