Werkwijze

Onze werkwijze

Bij THUYN zijn wij dagelijks bezig met de realisatie van mooie producten voor in de tuin. Op het moment dat jij je keuze hebt gemaakt voor de producten starten wij met de productie hiervan. Jouw THUYN producten zijn dichterbij dan je denkt. Bij een overkapping of tuinkantoor gaan we graag samen om tafel om de mogelijkheden te bespreken.


stap 1

Bezoek onze showroom

Om je wensen goed te inventariseren, nodigen we je uit in onze showroom in Schijndel. Het is toch het beste om de producten in levende lijven te bekijken en alle mogelijkheden samen door te nemen.

stap 3

Productie

Vervolgens starten wij met de productie. In onze eigen werkplaats maken wij de tuinmeubelen, overkapping of het tuinkantoor gereed, zodat onze monteurs het op locatie snel kunnen monteren.

stap 2

Offerte

Op basis van de wensen en mogelijkheden die je graag wilt, maken wij een op maat gemaakte offerte voor je. Na akkoord op de offerte wordt deze vertaald naar een technische tekening.

stap 4

Plaatsing

Afhankelijk van de productietijd wordt er een bezorg/plaatsingsmoment afgesproken. Dan is het THUYN moment écht dichterbij dan je denkt!
BEL ONS

+ 31 (0)73 220 222 0

MAIL ONS

info@thuyn.nl

BEZOEK ONS

Nobelweg 2 in Schijndel