Dit is hoe je de perfecte winter bbq organiseert

Dit is hoe je de perfecte winter bbq organiseert

Winter BBQ op de planning?

Als de datum geprikt is met je vrienden of familie voor een Winter Barbecue wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. We geven je een aantal tips over hoe jij de ultieme Winter BBQ organiseert, zodat het er ééntje wordt voor in de boeken! 

Onze tips voor een winters barbeque op een rij:

 • TIP 01.

  DE PERFECTE BUITENKEUKEN

  Heb je nog geen buitenkeuken? Of wel een kamado, maar nog geen buitenkeuken? Bij THUYN verkopen we buitenkeukens mét en zonder kamado van The Bastard. Ga naar www.thuyn.nl/collections en bekijk ons assortiment van kwalitatieve buitenkeuken aan. Gratis montage en levering op de plek waar jij wilt!

 • TIP 02.

  UIT DE WIND

  Zet de bastard zoveel mogelijk uit de wind, de wind beïnvloed de temperatuur, en houd de deksel zoveel mogelijk dicht om geen warmte te verliezen. Hierdoor kan het vlees goed garen.

 • TIP 03.

  WARME (AAN)KLEDING

  Zorg ervoor dat je lekker warm gekleed bent, pak wat kussentjes en dekentjes, hierdoor creëer je gelijk en warme en gezellige sfeer. Het wordt vroeg donker, waardoor je met sfeerverlichting een knusse setting kunt creëren. Kaarsen of fakkels in de tuin maken het extra gezellig! Ook voldoende verlichting bij de bbq zelf is van belang. Zonde als je vlees verbrand natuurlijk! 

 • TIP 04.

  VOLDOENDE KOLEN

  Genoeg kolen in huis? Check, check, dubbelcheck. In de winter duurt het langer om de barbecue op te warmen en kan het zijn dat je meer brandstof nodig hebt dan je in de zomer gewend bent. Geen straf dat het wat langer duurt, want dit zorgt er voor dat je de hele avond kunt tafelen met je gezelschap! 

 • TIP 05.

  INSPIRATIE GERECHTEN

  Als je nog geen 101 boeken over buiten koken hebt liggen, weten onze vrienden van The Bastard je online graag te inspireren met de lekkerste recepten. Van wagyu tataki tot aan wild, vis en ook vega. Ga naar www.thebastard.com/recepten  

 • TIP 06.

  MUZIEK!

  Net als eten is muziek beleving. Maak een leuke playlist op Spotify en zorg voor extra gezelligheid. Boxje er bij.. and you’re good to go!

 • TIP 07.

  ENTERTAINMENT KIDS

  Geef je kids een marshmallow en ook zij vermaken zich goed terwijl je zelf lekker aan het borrelen bent 

 • TIP 08.

  OVERKAPPING AANKLEDING

  Lees hier in onze blog hoe je het extra gezellig in je tuin maakt onder de overkapping.